Global Gemological Research Association (GRA)

Global Gemological Research Association (GRA) är ett oberoende smyckesinstitut. Vi är specialiserade på att identifiera ädelstenar och juveler. Vi tillhandahåller pålitlig och noggrann testtjänst för ädelstenar och juveler. Vår kvalitetsrapport är certifierad av erfarna professionella gemmologer.
Vi har totalt 50 laboratorieplatser i 8 olika länder som tillhandahåller kvalitetscertifieringen.

PROVNING OCH CERTIFIERING
För att upprätthålla de högsta kvalitetsstandarderna har GRA inrättat ett internationellt standard laboratorium utrustat med banbrytande ädelstens testutrustning, modern teknologi och ett team av extremt kvalificerade och erfarna gemmologer som testar och certifierar dina diamanter, moissanite, ädelstenar och smycken. Med en oerhört avancerad uppsättning tillhandahåller vi diamant- och moissanitgradering, ädelstensidentifiering och smyckeskvalitetsanalys.

GRA® graderar det bredaste utbudet av ädelstenar och smycken i flest hörn av världen än någon annan gemologisk organisation.
Kända för diamanter och färgade ädelstenar är vi lika betrodda med graderingen av olika moissanite former, färg, skärning, klarhet och fina smycken.
Som global ledare för bedömning av moissanite och smycken är vår erfarenhet och räckvidd oöverträffad.

Världens stora auktoritet inom gemmologi som säkerställer allmänhetens förtroende sedan 2001.

Tillbaka till blogg